CONGO MAKUSA .
A TABLE !
Meka loboko ya maman
Home » » Champignons, chenilles, Poisson boucanné et poisson seché

Champignons, chenilles, Poisson boucanné et poisson seché

Written By FODABI on samedi 11 juin 2022 | juin 11, 2022


Mbote ba maman lelo na lambi 4 pièces, mayebo,mbinzo,mbisi yako kawuka (mungusu) na likayabu,épice ndembi, ayi ,litungu,tomate ya mbuma, sel na saleli huile végétal sans oublier mwamba na mua pili-pili yako bueta, ngai lingaka muamba na ngai eza un 
 peu léger...na salaki sauce ngai,na tiaki liboso huile, tomata ya mbuma, ayi,matungulu, ndembi na muamba, tangu sauce na ngai ebeli na na bakisaki mayebo,mbinzo na mbisi yako kawuka na mungwa mukie 15min avant de descendre ma nourriture nde na tiaki makayabu, bon appétit à nous la famille




SHARE

About FODABI

0 comments :

Enregistrer un commentaire